Velikonoční speciality

Velikonoční speciality v Becherplatzu

Přijďte ochutnat velikonoční speciality, které pro Vás přichystal náš šéfkuchař Roman Nosek.

V nabídce od pátku 30.3. do pondělí 2.4.2018.

 

 

  • Terinka z uzeného telecího jazyka s křenem a červenou řepou 128,-
  • Jemný smetanový krém se zeleným chřestem a parmazánovou sušenkou 58,-
  • Jehněčí frikadelky s křepelčími vejci a jarním bramborový salát 148,-
  • Telecí rolky na jehle s chřestem, holandskou omáčkou a novým bramborem 298,-
  • Špikované králičí hřbety s pečenými houbami a cuketovými plackami 278,-
  • Baby kuřátko s velikonoční nádivkou, hráškovým pyré a karotkou 258,-
  • Pikantní jehněčí gulášek se špenátovými noky s medvědím česnekem 238,-
  • Rebarborový koláč s jahodami a pistáciovou zmrzlinou 98,-

Novinky na Váš e-mail

Kontakty

Adresa
T.G.Masaryka 57, Karlovy Vary
Tel:
+420353599999
Email
info@becherplatz.cz

Otevírací doba

Restaurace
11:00 - 00:00
Obchody
09:00 - 19:00
Muzeum
09:00 - 17:00