Velikonoční menu

Velikonoční menu Becherplatz

Přijďte ochutnat velikonoční speciality, které pro Vás přichystal náš šéfkuchař Roman Nosek.

V nabídce v restauraci Karla IV. v Becherplatzu od pátku 14.4. do pondělí 17.4.201  

 

Velikonoční menu

  • Telecí paštika s játry a rebarborovým želé 118,-
  • Chřestová polévka a parmazánovou sušenkou 58,-
  • Jehněčí frikadelky s křepelčími vejci a jarním bramborový salát 138,-
  • Pikantní jehněčí gulášek se špenátovými knedlíčky s medvědím česnekem 248,-
  • Kuřecí galantínka s velikonoční nádivkou, hráškovým pyré a karotkou 268,-
  • Špikované králičí hřbety s pečenými houbami a cuketovými plackami 258,-
  • Telecí medajlonky s chřestem, holandskou omáčkou a novým bramborem 278,-
  • Rebarborový koláč s drobenkou a chřestovou zmrzlinou 88,-

Novinky na Váš e-mail

Kontakty

Adresa
T.G.Masaryka 57, Karlovy Vary
Tel:
+420353599999
Email
info@becherplatz.cz

Otevírací doba

Restaurace
11:00 - 00:00
Obchody
09:00 - 19:00
Muzeum
09:00 - 17:00